Студенти групи ОФП-11М запрошують приєднатись до новорічного благодійного флешмобу

19 грудня 2020 року

 

111День святого Миколая – це день святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая.

За традицією, цієї ночі діти отримують подарунки під подушками. Тому вони вірять у диво, звершуване святим Миколаєм і вчаться у святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, хто подорожує, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів, моряків, торговців, і лучників.

222

В пам'ять про милосердя святого Миколая, цього дня відзначається Міжнародний день допомоги бідним. Саме тому, напередодні дня святого Миколая студенти групи ОФП-11М за підтримки начальника служби у справах дітей Бережанської міської ради Оксани Максимчак та заступника міського голови Урдейчука Володимира надали допомогу сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах і потребувала підтримки та допомоги.

Усіх небайдужих запрошуємо приєднатись до новорічного благодійного флешмобу, а естафету Благодійності передаємо групі ОФП-21М.

Висловлюємо сподівання, що благодійний флешмоб надасть реальну можливість сім’ям, які опинилася в складних життєвих обставинах і потребують підтримки, відчути радість новорічних свят.

Куратор Дудка У. Т.
та студенти групи ОФП-11М
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook