Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу зіграла в другому турі чемпіонату України сезону 2020-2021

15 грудня 2020 року
м. Київ, НУБіП України
     10-11 грудня в ігровій залі навчального корпусу № 9 відбувся ІІ тур Чемпіонату України 2020-2021 рр. з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. Наша команда 10 грудня зіграла проти ВК «Колос»-ДЮСШ з Донецької області, а 11 – з СК «Радіус СДЮСШОР №2 з міста Полтави.

     Перша гра для наших хлопців виявилася легшою. Вони впевнено перемогли у всіх трьох партіях з рахунками 25:21, 25:20 і 25:13. Загальний результат зустрічі склав 3:0 на користь збірної НУБіП України. Треба відмітити впевнену гру нашого нового гравця центрального блокуючого Романа Гапенюка (спеціальність «Фізична культура і спорт»), який цього року додався до складу команди.

     Друге протистояння виявилося складнішим для нашої команди. У першій партії збірна НУБіП України виходила вперед, але наприкінці припустилася прикрих помилок і поступилася трьома очками – 22:25. У другій партії розслабився вже суперник і нашим хлопцям вдалося одержати перемогу 25:23. Протистояння продовжилося і в третьому періоді. Напруга була досить високою, жодна з команд не хотіла втрачати перевагу і билася до кінця. На жаль, більш пощастило суперникам і партія завершилася з рахунком 28:26 на користь СК «Радіус СДЮСШОР №2. Треба було продовжувати змагатися далі і розпочалася четверта партія. Наші хлопці були налаштовані на перемогу і давали гарну відсіч полтавчанам, але декілька прикрих помилок на подачі, і рахунок швидко змінився на користь суперника. Розрив став досить значним і вже важко було наздогнати команду «Радіус». Тож партія завершилась з рахунком 13:25. Загальний результат матчу став 3:1 на користь СК «Радіус СДЮСШОР №2.

     Після зіграних двох турів збірна НУБіП України з 3-ма очками розташувалася на четвертій сходинці турнірної таблиці.


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook