Засідання круглого столу «Охорона праці у сільському та лісовому господарстві»

27 листопада 2020 року
м. Біла Церква

27 листопада 2020 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти проведено засідання круглого столу «Охорона праці у сільському та лісовому господарстві» в якому прийняв участь керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж проф. Сергій Зібцев. Захід організовано кафедрою технологій навчання, охорони праці та дизайну.

Рис. Доповідь проф. Сергія Зібцева щодо забезпечення 
захисту пожежного персоналу лісогосподарських підприємств

До роботи круглого столу підключилися учасники із понад 100 точок доступу, які представляли заклади освіти Київської, Полтавської, Вінницької, Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької областей. Окремо хотілося б сказати про участь курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ. Десять курсантів взяли участь у роботі круглого столу. Географія учасників засвідчила про значну зацікавленість до теми круглого столу та актуальність питань, які обговорювалися.

Питання, які розглядалися були пов’язані із ризиками, які супроводжують професійну діяльність працівників як у всіх галузях економіки, так і у сільському та лісовому господарстві, управління ризиками, формування ризик-орієнтовного мислення у керівників і працівників, реформування сфери охорони праці в сільському та лісовому господарстві України тощо.

Повний текст новини можна переглянути за посиланням: https://binpo.com.ua

 

За метеріалами: Білоцерківського інституту
неперервної професійної освіти

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook