Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» вкотре стали учасниками міжнародної стипендіальної програми «СМА Scholarship Program»

13 грудня 2020 року

 

до

 

Четвертий рік поспіль студенти спеціальності «Облік і оподаткування» денної форми навчання впевнено отримують перемогу у міжнародній грантовій стипендіальній програмі «СМА Scholarship Program». Програма ініціюється Інститутом бухгалтерів управлінського обліку (США). Її зміст орієнтований на розвиток освіти майбутніх фахівців з обліку і оподаткування.

 

Цьогоріч право навчатись за унікальною стипендіальною програмою «СМА Scholarship Program» отримали 10 магістрів та бакалаврів: Ксенія Будяк, Тетяна Гадученко, Олександр Калюга, Анна Костюк, Анжеліка Матвієнко, Інесса Угненко, Наталія Коберник, Юлія Загорійчук, Крістіна Чухно, Юлія Дуда.

Студенти – учасники стипендіальної пронрами CMA – мають особисті онлайн-кабінети з сучасними навчальними матеріалами англійською мовою. Отримання ними гранту (вартістю з розрахунку на одного студента $927) передбачає, в тому числі: компенсацію реєстраційного внеску за членство в бізнес-школі, яка вже десятки років навчає керівників, ТОП-менеджерів і власників бізнесу (IMA) – $188 та за членство протягом 3 років ($117); реєстраційних внесків за першу спробу здачі іспиту на кожній частині іспиту CMA (2 частини – $622). Отже, стипендійні гранти дають можливість студентам безкоштовно навчатись та здавати іспити на здобуття однієї з найпопулярніших серед практикуючих фахівців міжнародної кваліфікації з управлінського обліку «Сертифікований бухгалтер управлінського обліку» (Certified Management Accountant, CMA).

Доречно відмітити, що СМА передбачає оцінку професійних компетенцій майбутніх фахівців з управлінського обліку, аналізу, фінансового планування; внутрішнього контролю. У зарубіжній практиці така сертифікація є визнаною на високому рівні, а її успішне проходження вважається підтвердженням найвищого рівня професіоналізму та виступає гарантом працевлаштування на керівних посадах у сфері обліку, економіки і фінансів.

Двадцять шість випускників минулих років зі спеціальності «Облік і оподаткування» уже використовують отримані знання за результатами навчання за цією грантовою програмою та підтверджують свій професійний рівень у вітчизняних й міжнародних компаніях, де вони успішно працюють та кар’єрно зростають.

2016 рік

2017 рік

2018 рік

Роман Горбуненко

Валентина Вовченко

Оксана Гнесь

Владислав Чекарєв

Артур Дудніченко

Наталія Пінчук

Анастасія Мятенко

Дарина Птуха

Юлія Шендерівська

Ольга Мельниченко

Оксана Ковалевич

Ігор Киченко

Вікторія Лисенко

Євгеній Кузнецов

Марія Дулєпа

Катерина Лозоцька

Ольга Гавриленко

Яна Барановська

Оксана Ківель

Юлія Степанюк

Альона Сидоркіна

Владислав Альошин

Світлана Желєзнякова

Наталя Палагута

Ольга Шум

Ірина Тарасюк

Урочисте вручення сертифікатів, на превеликий жаль, відбулось в онлайн-форматі.

 

 

 
Вітаємо студентів спеціальності «Облік і оподаткування» з отриманням статусу стипендіатів програми «СМА Scholarship Program» та відкриттям нових можливостей з отримання знань і компетенцій міжнародного рівня.

                                                                                      

Євгенія Калюга,

завідувачка кафедри обліку та оподаткування

Наталія Кузик,

доцент кафедри

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook