ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

11 грудня 2020 року

 

7-10 грудня 2020 року відбувся захист випускних магістерських робіт ОС «Магістр» за спеціальністю 071 Облік та оподаткування згідно наказу ректора № 911 від 20.11.2020 року та із дотриманням вимог Положення «Про підготовку і захист магістерської роботи у НУБіП України», а також «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2020-2021 н. р. в умовах адаптивного карантину».

Відповідно наказу до складу комісії було включено доктора економічних наук, професора Інну Лазаришину (голова), доктора економічних наук, професора Євгенію Калюгу, доктора економічних наук, професора Любов Гуцаленко та кандидата економічних наук, доцента Світлану Олійник. Секретарем призначено кандидата економічних наук, доцента Тамару Гуренко.

У зв'язку з карантинними обмеженнями захист випускних робіт проведено з використанням платформи Cisco Webex Meetings.

Розпочав захід декан економічного факультету д.е.н. проф. Діброва А.Д., який побажав студентам успішного захисту. Голова екзаменаційної комісії завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н. проф. Лазаришина І.І. у своєму вступному слові відмітила, що студенти успішно виконали план навчання та всі вимоги щодо написання магістерських робіт.

 

 

До захисту було допущено 53 студенти ОС «Магістр», випускні роботи яких отримали позитивні рецензії, пройшли перевірку на плагіат, попередній захист на кафедрі та студенти приймала участь у постерній презентації.

  

 

 

 

 

Студенти продемонстрували набуття ними фахових компетентностей щодо володіння категорійно-понятійним та аналітично-дослідницьким апаратом, вмінь обґрунтовувати результати дослідження, формулювати авторські висновки і пропозиції. Значна кількість студентів розробили економетричні моделі.

 

Вітаємо всіх випускників, бажаємо успіхів, наснаги і широкого життєвого шляху у професії!!! 

 

 

Інна Лазаришина,

завідувач кафедри

Леся Воляк,

старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook