Відкрита лекція з іноземної мови за професійним спрямуванням на тему «Вибори в Україні та Америці»

8 грудня 2020 року

 

08.12.2020 до Всеукраїнського тижня права на базі Бібліотечно-інформаційного центру ВСП "РФК НУБіП України" викладачем іноземної мови О.М. Лисяк та студентами юридичного відділення груп 31-Ю та 41-Ю було проведено відкриту підсумкову лекцію з елементами рольової гри з іноземної мови за професійним спрямуванням на тему «Вибори в Україні та Америці».

Метою заходу було підвищення рівня правової освіти та формування у здобувачів освіти правосвідомості, правових знань та правової культури, виховувати в них повагу до закону, вдосконалювати ораторське мистецтво та комунікативні навички з англійської мови за професійним спрямуванням.

Студенти переглядали та активно обговорювали навчальні відеофільми, виступали з власними презентаціями про відмінності державного устрою України та Америки, особливості проходження виборів у обох країнах, відомих у світовій історії персоналій, які зробили значний внесок у розбудову держав, захист прав особистості та людської гідності.

Кульмінацією заходу стала інтерактивна рольова гра «Вибори Президента Студентської Ради»у якій дійовими особами були «кандидати у президенти» (Дар’я Кульчин, Кароліна Підгурська, Микола Васильчук, Віталій Лупак), «виборці», «працівники виборчої дільниці» та «незалежні спостерігачі» (О.Г.Талімончук, Л.В. Бурячинська, А.С. Андрійчук, М.О. Денисюк).

Після передвиборчих промов, дебатів, таємного голосування та підрахунку голосів «Президентом Студентської ради» було обрано студента 41-Ю групи Віталія Лупака! Congratulations!

Узагальнюючи отримані знання, здобувачі освіти пройшли онлайн тест на платформі «На Урок».

Усім здобувачам освіти бажаємо поважати закон та успішних перемог у майбутньому.

 

Оксана Лисяк,

викладач ЦК гуманітарних дисциплін 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook