Студентка юридичного відділення стала учасницею тренінгу від Координатора проектів ОБСЄ в Україні

9 грудня 2020 року

 Студентка 31-Ю групи Кухарук Світлана стала учасницею триденного тренінгу з поглибленого вивчення практичних аспектів складання конституційної скарги та її гендерного виміру, що організовувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні в рамках проекту «Підтримка захисту прав людини через покращення доступу до конституційної юстиції». Захід відбувся 03-05 грудня 2020 року у Конгрес-Готелі «Пуща» під Києвом.

Світлана активно брала участь в онлайн тренінгах з практичного та гендерного аспекту конституційної скарги, що вже відбулися у липні та листопаді 2020 року в рамках реалізації проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Підтримка захисту прав людини через покращення доступу до конституційної юстиції».

Згодом пройшла відбір, що відбувався за визначеними організатором критеріями на основі інформації поданої в заявці та мотиваційному листі, і здобула можливість стати учасницею третього, заключного тренінгу з цієї тематики, тепер вже в очному форматі, з метою закріплення та поглиблення отриманих знань та навичок з фокусуванням на практичних вправах, розборі окремих кейсів та інтерактивному спілкуванні між тренерами та учасниками.

Серед тренерів, запрошених на тренінг були Олександр Водянніков, LLM, к.ю.н., національний радник з юридичних питань, керівник відділу верховенства права Координатора проектів ОБСЄ в Україні; Олена Бориславська, доктор юридичних наук, доцент, професор кафедри конституційного права Львівського національного університету імені Івана Франка та Михайло Савчин, доктор юридичних наук, професор Ужгородського національного університету.

У тренінгу взяли участь представники різних професій та вікових категорій, що допомогло провести обмін досвідом, корисними знаннями та контактами. 

Організатор забезпечував розселення учасників, харчування під час заходу, а також компенсацію транспортних витрат, що пов’язані з подорожжю до Києва. 

Світлана Кухарук, студентка 31-Ю групи

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook