Вітаємо переможців олімпіади з правознавства!

4 грудня 2020 року

У рамках Всеукраїнського тижня права та декади циклової комісії гуманітарних дисциплін 03 грудня на базі платформ Discord та Kahoot, з метою виявлення обдарованих студентів, поглиблення та систематизації юридичних знань, підвищення їхньої правової свідомості та культури, у коледжі була проведена олімпіада в онлайн-режимі серед здобувачів освіти 1 курсу. 

Викладачі к.ю.н. Ірина Берегеля та Наталія Шмарко створили тестові завдання на основі популярної навчальної платформи Kahoot. Під час їх виконання студенти демонстрували свої знання, волю і витримку, жагу до перемоги. На результат вплинули два показники – правильність відповіді та швидкість виконання. По завершенню роботи викладачі отримали вирахувані програмою рейтингові бали студентів. Участь у таких захопливих перегонах створила чудовий настрій першокурсникам, загострила їхню допитливість.

Друга частина олімпіади складалася з практичного завдання, яке студенти виконували за допомогою законодавства із сайту Верховної Ради України.

Учасниками олімпіади стали 28 студентів першого курсу, що свідчить про зацікавленість предметом «Правознавство» та державно-правовими процесами, які відбуваються в Україні.

Переконливу перемогу в олімпіаді з правознавства здобули:

І місце – Богдан Назарчук (гр.108-ХТ)  – 37 балів.

ІІ місце – Людмила Доманчук (гр. 104-М) – 36 балів.

ІІІ місце – Руслана Безпечна (гр. 103-Ф) та Аліна Побережна (гр. 105-Т) – 35 балів.

Дякуємо всім учасникам олімпіади, які продемонстрували  високий та достатній рівень знань, і бажаємо подальших перемог!

 

Ірина Берегеля, Наталія Шмарко, 

викладачі правознавства

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook