АГРОІНЖЕНЕРИ-ЗАОЧНИКИ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ МАГІСТЕРСЬКІ РОБОТИ

8 грудня 2020 року
   7 грудня дві екзаменаційні комісії розглянули розробки 30 студентів магістратури заочної форми навчання, спеціальності «Агроінженерія», у рамках захисту магістерських робіт. Захист проводився дистанційно, з використанням електронної платформи Cisco Webex Meetings, де для роботи кожної комісії було організовано окрему зустріч. 
   Студенти ретельно підготувалися до відстоювання своїх розробок і пропозицій, вільно володіли матеріалом та використовували потужні презентації для доповідей. Керівники магістерських робіт, вчасно надіслали всі супутні документи для захисту до екзаменаційних комісій, також були присутніми на заході та вболівали за своїх випускників.
    Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України.

   Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Роман Кононенко у розробці високопродуктивного обладнання для виробництва гранульованого біопалива, Валентин Затишний в раціоналізації транспортного комплексу для збирання ранніх зернових культур та Софія Хмельовська в удосконаленні станка для обрізання копит великої рогатої худоби.
   

 

   Механіко - технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Віктору Несвідоміну і Євгенію Афтанділянцу та членам екзаменаційних комісій, професорам: Леоніду Аніскевичу і Віктору Теслюку, доцентам: Віктору Ребенку, Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Олександру Єременку, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, також, секретарям комісій: Наталії Воронцовій і Тетяні Клочко.


     Вітаємо випускників з вдалим проходженням фінішного контролю і бажаємо успіхів в реалізації задуманих планів.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook