Профорієнтація в режимі онлайн

30 листопада 2020 року

 30 листопада викладач української мови Бажан Оксана Миколаївна провела в режимі онлайн профорієнтаційну роботу у Хмельницькій санаторній школі. Доповідач звернула увагу учнів 9 класу на специфіку навчання у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України», сфокусувавши увагу слухачів на спеціальностях, що є надзвичайно затребуваними в соціумі. Суспільство потребує креативних фахівців у галузі харчової промисловості, досвідчених економістів, талановитих маркетологів, мудрих фінансистів, умілих фахівців з обслуговування комп’ютерної техніки.

Коледж є тим навчальним острівком, який не тільки об’єднує творчу молодь, а й налаштовує на саморозвиток та самовдосконалення, прищеплює прагнення досягати успіху на основі правильно сформованої мети. Юнацьке життя насичене як потоком совиної мудрості, так і цікавим дозвіллям. Адже студенти ведуть активне життя, яке поєднує навчання й фізичний розвиток. Цей симбіоз є запорукою успішної людини, яка вміє і знає, як будувати майбутнє.

Оксана Миколаївна заінтригувала ймовірних абітурієнтів розповіддю про навчання в коледжі, запросивши їх стати частиною дружної студентської родини, зазначивши, що кожна людина, як писав Григорій Сковорода, має обрати «працю за покликанням».

                                                   Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook