День відкритих дверей в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України. Старт вступної кампанії - 2021

27 листопада 2020 року

Традиційно в листопаді коледж проводить День відкритих дверей нового сезону вступної кампанії. Цього року, уже вдруге, з огляду на пандемію та карантинні обмеження, 27 листопада ця подія відбулася в онлайн-форматі через додаток Zoom. До трансляції приєдналося більше 80 учасників, серед яких учні 9-х – 11-х класів загальноосвітніх закладів м. Ірпінь, м. Буча, смт. Гостомель, смт. Ворзель, м. Баришівка, м. Макарів та батьки абітурієнтів.

На початку зустрічі учасників привітала директорка коледжу Наталія Ільченко, яка зазначила, що Ірпінський фаховий коледж – один з кращих закладів фахової передвищої освіти Київщини, має славну історію становлення та розвитку. Але найвагомішою сторінкою в історії коледжу є входження навчального закладу до структури Національного університету біоресурсів і природокористування України. Статус коледжу як відокремленого структурного підрозділу університету надає ряд безперечних переваг, серед яких: підвищення конкурентоздатності на ринку освітніх послуг, інтеграція в освітнє середовище університету, підвищення якості надання освітніх послуг.

До онлайн - зустрічі приєднались і члени ректорату НУБіП Украни: проректор з навчальної і виховної роботи, доктор економічних наук, професор, академік НААН України Сергій Кваша тадекан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва.

Сергій Миколайович Кваша привітав гостей заходу та розповів про діяльність університету, його високі місця  в рейтингах міжнародних та вітчизняних агентств, міжнародну діяльність.  Однією з переваг навчання в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України є можливість продовжити навчання в університеті за скороченими бакалаврськими програмами.  Сергій Миколайович також зазначив, що коледж є одним із кращих серед відокремлених структурних підрозділів за навчально-матеріальною базою, потенціалом педагогічного колективу, підготовкою фахівців економічного профілю. Заслуговує на увагу також і системна виховна робота в коледжі, національно-патріотичне виховання, умови для розвитку особистості, діяльність колективів художньої самодіяльності, спортивна база та спортивно-масова робота.

Анатолій Дмитрович Діброва у своєму виступі, зокрема, відзначив високий рівень підготовки випускників коледжу, серед яких є переможці Всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних конкурсів, активні учасники науково-практичних конференцій. Також розповів про можливість проходження практики за кордоном під час навчання в університеті,  наголосив на міжнародній співпраці та отриманні подвійних дипломів. Запросив абітурієнтів вступати до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.

Директорка коледжу Наталія Ільченко детально розповіла про структуру коледжу, організацію освітнього процесу, досягнення здобувачів освіти, міжнародну діяльність, можливості реалізації ступеневої освіти, окреслила перспективи навчання випускників коледжу у базовому університеті.

Для ознайомлення із спеціальностями, за якими здійснюватиметься підготовка за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, про переваги та перспективи навчання в коледжі абітурієнти змогли дізнатися з відеороликів, підготовлених головами відповідних циклових комісій Іриною Вінник, Світланою Івановою, Олександрою Дуловою, Наталією Даль.

Учасники зустрічі мали змогу ознайомитися  з проєктною діяльністю студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія», можливостями навчатися за академічними програмами CISCO та великим попитом на ринку праці IT-фахівців. Викладач комп’ютерних дисциплін Іван Нечипорук поділився досвідом проведення практичних занять з використанням віртуальної лабораторії під час дистанційного навчання.

Приємно вразив виступ  Ярослава Мельниченка – випускника коледжу 2017 року за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія», відмінника навчання, члена студентської ради, неодноразового переможця Всеукраїнських олімпіад з математики та інформатики, який розповів про студентське життя в коледжі, подякував педагогічному колективу за здобуті знання та закликав майбутніх абітурієнтів вступати саме до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.

Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла ознайомила абітурієнтів з умовами й особливостями вступної кампанії 2021 року, порядком подання документів, зі вступними випробуваннями та строками вступної кампанії.

Ми сподіваємося, що змогли допомогти абітурієнтам віднайти відповіді на питання, що їх цікавили, та надали їм можливість зазирнути вперед і уявити себе частиною родини Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.

Дякуємо всім, хто приєднався! Слідкуйте за нашим сайтом та соціальними мережами, щоб не пропустити актуальні новини вступної кампанії.

Докладну інформацію щодо Вступу-2021, роботи підготовчих курсів, етапів вступної кампанії тощо також дізнатися на сайті http://iek.irpin.com/, сторінці коледжу у Facebook https://www.facebook.com/vpnubipiek/ або звернувшись за телефонами: (04597) 62-003, (068) 601-26-37.

Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії

 

Ірпінського ФК НУБіП України


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook