Відбулось чергове засідання деканату механіко-технологічного факультету

1 грудня 2020, 23:24
   1 грудня 2020 року під головуванням декана механіко-технологічного факультету Вячеслава Братішка відбулось чергове засідання завідувачів кафедр та співробітників деканату.


   Перше питання порядку денного стосувалось контролю проведення онлайн-занять. Завідувачі кафедр мають особисто контролювати проведення кожного онлайн-заняття. У випадку, коли заплановане за розкладом заняття з якихось причин не проводиться, або при перенесенні заняття на інший час викладач обов’язково має повідомити завідувача кафедри і декана. Якщо є труднощі з проведенням онлайн-занять необхідно надати колегам відповідну технічну допомогу. Питання на жорсткому контролі ректора. Декан доручив Ігорю Сіваку провести тотальну перевірку дистанційних занять.
   Посилена увага приділяється також підготовці ЕНК. Підготовлений план-графік атестації навчальних курсів. НПП, відповідальні за викладання відповідних навчальних дисциплін мають оформити свої електронні навчальні курси згідно існуючих вимог.

   Найближчим часом буде проведено засідання навчально-методичної комісії механіко-технологічного факультету, метою якого є обговорення допуску студентів, що мають заборгованості з проміжної атестації, до складання сесії. В цьому засіданні, крім студентів-боржників мають прийняти участь куратори та старости груп.
   Залучення слухачів на підготовчі курси декан поставив на особистий контроль. Завідувачі всіх кафедр звітували про кількість залучених слухачів від кафедр.
   На засіданні були розглянуті і інші питання стосовно організації роботи факультету.


Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook