Вітання офіцерів і солдат з професійним святом Днем Збройних Сил України від економічного факультету

6 грудня 2020, 8:00
Киев

 День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня, День збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня.

Вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

 Патріот – це людина, яка щирими діями доводить все своє ставлення до України. Це бажання зберегти культуру країни, захистити її кордони, суверенітет. І такою людиною може бути кожен. Ми вивчаємо, винаходимо, досліджуємо, творимо, перемагаємо. Все це для здорової, незалежної, відомої у всьому світі держави. Патріоти в Україні були завжди. Вони обороняли землі, співали пісні, молили й закликали в поезіях.
Зараз ми – у десятці найпотужніших армій Європи. У світовому рейтингу – на 30 місці. Україна не тільки взялася за переозброєння війська, а й за оснащення та екіпіровку самих військовослужбовців за стандартам НАТО. Проте найголовніше нині в армії – це її склад. Солдати та командири загартовані війною, які довели, що часто просто сила духу здатна змусити відступити навіть добре оснащеного ворога.
    Ми змогли відновити свою боєздатність та не допустити, щоб Росія відтяла пів-України. Зокрема, ми відмовились від позаблокового статусу і заявили про свої наміри вступити до НАТО.
    Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Наші боєздатні Збройні сили — це здобуток і заслуга мільйонів українців-патріотів, які зробили неймовірне — збудували армію і зупинили агресора. Щодня, спираючись на всенародну підтримку, зростає вишкіл українських воїнів, які зі зброєю в руках забезпечують мир та спокій українських громадян.

Сила та міць українськoї держави — у єднoсті армії та нарoду, тoму прийміть найщиріші вітання дo Вашoгo прoфесійнoгo свята і й надалі свoєю важливoю справoю нагадуйте всьoму світoві прo те, щo Україна у надійних руках.

 

    Світла пам’ять героям, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні.

 

З повагою

економічний факультет НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook