ВІДКРИТЕ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА «СУЧАСНА БУХГАЛТЕРІЯ»

3 грудня 2020 року

 

2Науково-дослідницьке життя у цикловій комісії спеціальних економічних дисциплін вирує і набирає обертів. Ще одним яскравим підтвердженням цього стало відкрите засідання наукового студентського гуртка з бухгалтерського обліку, що відбулося 03 грудня у 106 аудиторії. На засіданні були присутні керівник та члени гуртка, викладачі циклової комісії Уляна БУРДАШУляна ДУДКА, завідувачка відділення - Ірина ТЕРНОВА.

На сьогоднішній день гурток «Сучасна бухгалтерія» провадить свою активну діяльність під керівництвом викладача спеціальних економічних дисциплін Валентини РУДНИК.

Відкрите засідання гуртка було присвячене темі «Особливості обліку нематеріальних активів».

1

У жвавій та невимушеній атмосфері студенти разом з викладачами обговорювали не лише теоретичні, а й (що досить важливо) практичні аспекти даної теми.

3

Матеріали доповідей були підготовлені студентами настільки цікаво, чітко та лаконічно, що, прослухавши усіх спікерів, можна з впевненістю сказати: «Тепер я знаю що, як і коли робити для ведення обліку нематеріальних активів!

Без сумнівів, ми переконалися у тому, що бухгалтерський облік – це не лише важливо та необхідно, а й надзвичайно захоплююче! Приєднуйтеся до лав нашої команди – і ви не пожалкуєте!

Валентина РУДНИК,
викладач циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook