Актуальні питання графічної підготовки студентів у закладах фахової передвищої освіти

3 грудня 2020 року

 

1Ми вже потроху «звикаємо» до усього дистанційного. Дистанційне навчання, онлайн-конференції і вебінари, дистанційні засідання методичних об’єднань. А так хочеться зустрітись з колегами по «цеху», обговорити всі питання, що назбирались після  останніх зустрічей, поділитися досягненнями та досвідом. Але карантин є карантин і ми змушені дотримуватись усіх засторог і обмежень.

Але, життя триває і 2 грудня 2020 року відбулося онлайн засідання секції інженерної та комп’ютерної графіки обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області у якому взяли участь викладачі Бережанського агротехнічного коледжу Михайло Синовець, Євген Гороть і Сергій Штогрин. Також до відеотрансляції долучились викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій, які теж цікавляться інноваціями в освіті.

2

Всі учасники методичного об'єднання, а це представники 12 фахових коледжів області ознайомились з доповідями онлайн конференції на тему: «Актуальні питання графічної підготовки студентів у закладах фахової передвищої освіти».  Теми виступів були цінними новітніми та корисними.

3

Також під час дискусійної панелі провели анкетування учасників, яке показало стан та можливості фахових коледжів при вивченні дисциплін інженерної та комп’ютерної графіки.

Штогрин С.С. викладач-методист

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook