Щирі вітання студентці третього курсу юридичного відділення Кухарук Світлані

30 листопада 2020 року

Наказом Міністерства освіти і науки України «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2020/2021 навчального року» від 29.09.2020 року №1208 студентці третього курсу юридичного відділення Кухарук Світлані призначено стипендію Президента України. Наполеглива у досягненні поставленої мети, ерудована, креативна, цілеспрямована Світлана за час навчання у коледжі стала одним із лідерів нашого студентського колективу. У 2018 році вона здобула перемогу у ІX етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  та XІX етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

За результатами фінального етапу X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2020 році нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

У складі команди юридичного відділення у 2020 році виборола друге місце у ІV відкритому Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE» на Кубок ректора ТНЕУ.

У 2020 році Світлана відзначена премією Рівненської обласної державної адміністрації та за підсумками конкурсу «Лідер коледжівської освіти» стала переможцем у номінації «Студент року».

Колектив коледжу пишається вагомими здобутками Світлани та бажає їй нових творчих та наукових досягнень. Впевнені, що з такою обдарованою молоддю Україна матиме щасливе європейське майбутнє!

 

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook