ІНТЕРАКТИВНІ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ В ОНЛАЙН-ФОРМАТІ

30 листопада 2020 року

 

0Дистанційне навчання стає поруч із традиційним, тож взаємодію
з батьками зараз підтримувати необхідно навіть більше, ніж будь-коли...
 

Протягом тижня кураторами академічних груп коледжу, завдяки ресурсам ZOOM та Google Meet, проведено онлайн-батьківські збори. Під час заходу обговорювались питання щодо особливостей дистанційного навчання, правил комунікації в умовах карантину, графіки проведення підсумкових діагностичних робіт, організацію закінчення навчального семестру та ін. Батьки мали чудову змогу ознайомитися з успіхами своїх дітей як в синхронному, так і в асинхронному режимах, поставити запитання, поспілкуватися наживо із усіма батьками та куратором.

11551371213

Кожен із кураторів продумав інтерактив, забезпечив зворотній зв'язок між батьками: чат для запитань, відеопояснення. Батькам була надано можливість поспікуватися з директоркою коледжу Світланою ПИЛИПИШИН, яка охарактеризувала особливості навчального процесу під час пандемії, наголосила на змішаному навчанні в коледжі, безпечній поведінці здобувачів освіти. Про специфіку вивчення дисциплін «Математика» та «Вступ до фаху» батькам розповіли викладачі Маріанна МИХАЙЛИШИН та Сергій ШТОГРИН.

4

Ще раз наголошено, що в систему базових захисних мір, яких необхідно дотримуватись, входять суворі вимоги до всіх учасників освітнього процесу:

  • залишатися вдома, якщо захворів;
  • дотримуватися респіраторної гігієни та гігієни рук;
  • зробити частішим та ретельнішим прибирання.

Завдяки роботі кураторів, кожен із батьків отримав лист успішності з результатами індивідуального прогресу своєї дитини, щоб проаналізувати його творче зростання у коледжі.

6

Інформативними були бесіди про період адаптації студентів-першокурсників, про державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, яка буде проведена для студентів другого курсу. Куратори акцентували, що для підготовки до ЗНО та покращення якості знань в коледжі діятимуть курси поглибленого вивчення української мови і літератури, математики та історії для студентів випускних курсів.

Присутні могли ознайомитись з умовами вступу на спеціальності, за якими після коледжу зможуть продовжити своє навчання наші випускники в НУБіП України, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж. Також увага була зосереджена на можливості навчання у міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП України.

Доброзичлива атмосфера під час проведення зборів, тепле спілкування, лагідні посмішки студентів, батьків та куратора, надихають до нових звершень та гарних успіхів у навчанні!!!

Оксана Лещишин завідувачка навчально-методичного кабінету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook