Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Становлення та професійний розвиток сучасного студента в умовах цифрових технологій

25 листопада 2020 року

 25 листопада на платформі сервісу Zoom в коледжі була проведена Міжвузівська студентська науково-практична інтернет-конференція «Становлення та професійний розвиток сучасного студента в умовах цифрових технологій», організатором якої виступила циклова комісія економічно-облікових дисциплін.

Основна мета заходу полягала у висвітленні та обговоренні актуальних питань інформатизації суспільства та використання цифрових технологій у всіх сферах господарського життя.

Окрім студентів нашого коледжу в конференції взяли участь представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України», ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж».

Відкрила конференцію і звернулася до учасників з вітальним словом завідувач економічного відділення Алла Коник. Вона зазначила, що у нову інформаційну епоху саме вища освіта має стати основоположним елементом прогресу та забезпечити високий рівень знань, умінь та компетенцій через вдале поєднання в навчальному процесі освітньої, наукової та інноваційної діяльності.

Мені, як модератору заходу, приємно відмітити, що усі доповідачі в своїх дослідженнях висловили багато цікавих ідей, базуючись на конкретному досвіді, були дуже активними в процесі обговорення доповідей. Всі дискусії були цікавими і динамічними.

Залишається побажати учасникам конференції натхнення, творчих і наукових успіхів, втілення сучасних технологій в життя !

Леся Мовчун, голова циклової комісії економічно-облікових дисциплін

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook