КОМПЛЕКС ЗАМКУ СИНЯВСЬКИХ ПРИЙМАЄ ГОСТЕЙ

26 листопада 2020 року

 

8«Вельможний пан Микола Синявський, воєвода Руський, гетьман війська, староста галицький та коломийський вибудував цей замок з тесаного каменю власним коштом на похвалу Всевишнього Бога і оборону вірних християн року 1554»

25 листопада 2020 року студенти груп А-11М та СП-41М взяли участь у краєзнавчій екскурсії «КОМПЛЕКС ЗАМКУ СИНЯВСЬКИХ». Старший науковий співробітник Бережанського краєзнавчого музею Олена Лугова подарувала не лише знання, але й нестримні емоції. 

4527136

Магдебурзьке право, Резиденція Синявських, Східний Вавель, Замковий Костел, Іоан Пфістер та Генріх Горст, Ференц Ракоці, Петро І та польський король Август ІІ - круговерть визначних постатей, знаменних дат, велич архітектури, загадки та таємниці - переносимося на цілі століття назад в минуле… які Бережани прекрасні, це, дійсно, маленький куточок Швейцарії.

Нажаль війни та байдужість перетворили цю п’ятивікову ренесансову споруду на руїни, але торкаючись цих стін рукою, відчуваєш, що минуле поряд і Бережани як і тоді гідні бути прекрасним, розвинутим європейським містом.

Білан Л., Роман Л., куратори груп А-11М та Сп-41М

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook