Постерні презентації магістрів ОПП "Прикладна економіка"

24 листопада 2020 року

 

  23 листопада у відповідності до графіка виконання індивідуальних планів навчання студенти ОПП "Прикладна економіка" представили результати своїх наукових досліджень у вигляді постерної презентації. 

    Метою цього заходу стала перевірка змісту виконаних досліджень на відповідність встановленим вимогам, обраній темі роботи, практична значущість та алгоритм проведення магістерських досліджень. Така презентація є важливим етапом підготовки магістрів, своєрідним передзахистом випускної магістерської роботи.

     Перед початком проведення постерних презентацій до студентів з вітальним словом звернулась завідувач кафедри глобальної економіки, доктор економічних наук, професор Наталія Вдовенко, яка наголосила на важливості заключного етапу навчання в університеті, своєчасному та якісному оформленню та подання дипломних робіт та побажала студентам успіху на сьогоднішньому заході, вдалого проходження попереднього та основного захисту магістерських робіт. 

      Студенти в своїх постерах представили інноваційні розробки у галузі економіки, демонстрували хід виконання та результати наукових досліджень, зпрогнозували результати впровадження цих досягнень та показали очікуваний економічний ефект.

 

     Результати проведеної постерної презентації показали, що усі студенти своєчасно завершують магістерські роботи і практично готові до захисту.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook