Студентська онлайн конференція

24 листопада 2020, 14:41

 19 листопада 2020 р. на базі економічного факультету відбулася 74-та науково-практична студентська онлайн конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів». 

Найбільш активними учасниками конференції стали студенти спеціальності 051 «Економіка» 4-го курсу та магістри 1-го року навчання: Алімурадова С., Галіцька А., Гайдай Д., Борисенко Н., Чічкіна Т., Чередніченко М., Чайка Є., Циплухіна Я., Кривошея А., Горяк А. та ін.

  

Непересічними й оригінальними виявилися предсталені в межах онлайн конференції змістовні доповіді та презентації, у яких було висвітлено актуальні питання, присвячені пріоритетам збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів. Зокрема, були розглянуті такі теми, як: забезпечення ефективного виробництва зернових культур у сучасни умовах, стратегії ціноутворення, які використовують підприємства для конкуренції на ринку, перспективи сектору української еконоіки, реінжиніринг бізнес-процесів у підприємстві, сучасний стан і перспективи розвитку зернової галузі України, економічна ефективність виробництва продукції рослинництва в фермерському господарстві та ін.

 

Важко переоцінити вагомість та своєчасність проведення даного заходу перш за все з уваги на проблематику піднятих питань, адже для нашої держави загалом і аграрного сектору, зокрема, як ніколи важливими є здійснення якісних змін та перетворень, і рушійною силою цього процесу є генерація молодих професіоналів, яким не байдужа доля України як європейської держави із толерантним і високоосвіченим суспільством. Проведена конференція, в черговий раз підтвердила необхідність таких зустрічей для обміну досвідом і думками, для ознайомлення широкого загалу з результатами наукових досліджень студентства.

 

Доцент Тетяна Мірзоєва
Асистент Анна Якимовська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook