Онлайн-зустріч студентів економічного відділення з випускником коледжу Андрієм Мисюною – представником компанії Ernst & Young

11 листопада 2020 року

11 листопада 2020 року у рамках декади циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін відбулася онлайн-зустріч представника компанії Ernst & Young зі студентами 3 курсу спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

EY є світовим лідером у сфері страхування, оподаткування, транзакцій та консультаційних послуг. В Україні є два офіси компанії, що знаходяться у м. Києві та м. Львові. В нихпрацює понад 400 фахівців, які надають повний спектр послуг міжнародним і українським компаніям.

Андрій Мисюна, випускник коледжу 2015 року спеціальності «Фінанси і кредит», бізнес-консультант компанії EY, надав загальну інформацію про компанію, її структуру, про бізнес-напрямки, за якими здійснюється діяльність, а саме: «Аудит», «Бізнес-консалтинг», «Податки та юридичний консалтинг», «Стратегія та оцінка».

У ході зустрічі студенти ознайомилися з етапами кар’єрного росту, з особливостями роботи на кожному з них, з можливостями, які студенти можуть отримати, починаючи свою кар’єру в EY. Цікаво було дізнатися, що з моменту працевлаштування, важливу роль у житті кожного співробітника компанії відіграє наставник, якого називають «каунселором».

Також Андрій Мисюна зосередив увагу студентів на знаннях та навичках, які варто розвивати в собі у студентські роки, а саме: знання англійської мови, фінансової теорії, технічні навички (зокрема, Excel та PowerPoint, паралельно  вивчаючи SQL та мови програмування).  Важливо також розвивати свій кругозір, критичне та логічне мислення.

Здобувачам освіти було рекомендовано корисні інтернет-ресурси, онлайн-платформи для навчання (Casers.org, Coursera, Udemy, Investopedia),  на яких студенти можуть дізнатися про фінансові сертифікації, взяти участь у кейс-чемпіонатах та розвивати вищевказані навички.

Приємним сюрпризом стала інтерактивна вікторина від EY з використанням онлайн-ресурсу menti.com, на переможницю якої – Анну Козиревич (гр. 303-Ф) – очікує подарунок від компанії.

Вдячні Андрію Мисюні та компанії EY за можливість організації і проведення такої мотиваційної та цікавої онлайн-зустрічі!

 

Вікторія Сова,

викладач фінансових дисциплін

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook