Круглий стіл «Основні напрямки заходів з охорони праці на підприємствах в умовах пандемії»

28 жовтня 2020 року

У рамках декади циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій 28 жовтня викладач охорони праці Аліна Щербакова провела зі студентами 2-го курсу, які вивчають навчальну дисципліну «Основи охорони праці», круглий стіл «Основні напрямки заходів з охорони праці на підприємствах в умовах пандемії».

Учасники круглого столу обговорили актуальне на сьогодні питання про особливості здійснення на підприємствах заходів з охорони праці й безпеки життєдіяльності людей в умовах пандемії COVID – 19.

Студентки Юлія Гончарук (гр.205-М.) та Ганна Ріхтер (гр. 205-М) у своїх виступах проаналізували очну та дистанційну роботу підприємств і закладів освіти в умовах карантину. Про умови, в яких працюють заклади харчування під час карантину, та вимоги до них розповіла Адріана Савченко (гр. 205-М). Артем Єжик (гр.208-К) і Микола Катула (гр.208-К) у своїх виступах висвітлили проблеми електро- та пожежної безпеки й заходи щодо їх вирішення в теперішніх умовах.

Під час круглого столу здобувачі освіти обговорили також особливості їхньої роботи в умовах дистанційного навчання. Підсумки комунікації підвели підвели Єлизавета Вдович (гр.205-М) та Дмитро Колесніков (гр. 207-К).

Аліна Щербакова,

викладач, інженер з охорони праці 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook