Колектив кафедри фізичного виховання вітає Геннадія Михайловича Самойлова з 90-річним ювілеєм!

23 листопада 2020 року
м. Київ


Геннадій Самойлов  - майстер спорту СРСР з легкої атлетики, чемпіон Першої Спартакіади народів СРСР з метання спису 1958 року, старший викладач кафедри фізичного виховання (1961-2005), лаборант кафедри фізичного виховання (2006 – 2020), багато десятирічь відповідав за розвиток фізкультурно-масової і спортивної роботи зі студентами економічного факультету.

       Під його керівництвом команди факультету ставали переможцями Спартакіади студентів університету, вигравали такі масштабні змагання, як легкоатлетична естафета "Голосіївське кільце", змагання з баскетболу, легкої атлетики, лижних гонок, шахів та багатьох інших видів спорту. А студенти-спортсмени економічного факультету, які з часом стали керівниками і викладачами університету і до сьогодні залишилися прихильниками і продовжують займатися різними видами спорту.

Привітати ювіляра від імені ректора Станіслава Ніколаєнка, профкому співробітників і від себе особисто приїхали до с. Круглик керівники університету його колишні студенти і вихованці: Сергій Кваша, Анатолій Сердюк, Павло Кроп і колектив ветеранів кафедри фізичного виховання.

 

Геннадій Михайлович невтомний трудженик і на сьогодні більшість часу проводить на подвір’ї навколо дачного будиночку, на свіжому повітрі виконуючи різноманітну господарську роботу, доглядаючи за домашніми тваринками.

Усі ми пам’ятаємо Геннадія Михайловича - красеня кафедри, завжди життєрадісного, щирого, доброзичливого до студентів, талановитого організатора і невгамовного спортсмена,  до 60-70 років ніхто зі студентів і викладачів кафедри не могли виграти у Михайловича у змаганнях з кидків баскетбольного м’яча у кошик «мінус 5» і зичимо ювіляру міцного здоров’я, гарного настрою, гарних спогадів і зустрічі на наступному ювілеї!

 

  
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook