Засідання кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії: Вадима Дмитровича Іщенка рекомендовано на посаду завідувача кафедри, Галат Марину Владиславівну - на посаду доцента кафедри

22 листопада 2020 року

20 листопада під головуванням декана факультету ветеринарної медицини, академіка Миколи Івановича Цвіліховського відбулося засідання кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії. На ньому були присутні усі члени кафедри, а також представники деканату: заступники декана, доценти Василь Бенедиктович Данілов, Юрій Васильович Жук та директор НДІ здоров’я тварин, професор Дмитро Адамович Засєкін.

На порядку денному вирішувалося доленосне для життєдіяльності кафедри питання – обрання її завідувача  згідно конкурсу, оголошеного в Національному університеті біоресурсів і природокористування України наказом від 03.11.2020 р. № 1854-к. Отже, згідно поданих документів кандидат на цю посаду, доцент кафедри, к.вет.н. Іщенко Вадим Дмитрович презентував звіт про свою науково-педагогічну роботу та дав вичерпні відповіді на поставлені йому запитання.

В процесі обговорення керівництво факультету та члени кафедри висловили, що є достатні підстави рекомендувати кандидата ветеринарних наук, доцента Іщенка Вадима Дмитровича на посаду завідувача кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України терміном на 5 років. Результати відкритого голосування (за – 7, утримались – 5, проти – немає) засвідчили дане рішення.
Згідно вказаного конкурсу, оголошеного в університеті, на посаду доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії було подано документи доцентом кафедри, к.вет.н. Мариною Владиславівною Галат. З дотриманням усіх вимог заслуховування звіту та його обговорення членами кафедри одноголосним відкритим голосуванням (за – 12, проти – немає) доцент Галат Марина Владиславівна рекомендована на посаду доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Рішення Вченої ради факультету ветеринарної медицини щодо даних кандидатур, засідання якої слідувало після засідання кафедри того ж дня, було аналогічним рішенню кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії.

ВІТАЄМО

Вадима Дмитровича та Марину Владиславівну !!! 

Колектив кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook