Традиційний День відкритих дверей проводив онлайн базовий університет

21 листопада 2020 року

 20 листопада 2020 року в базовому університеті відбувся традиційний осінній День відкритих дверей з майбутніми абітурієнтами - випускниками коледжів та технікумів. До онлайн трансляції завітали більше тисячі двохсот випускників з тридцяти коледжів і технікумів з багатьох куточків України. 

Про НУБіП, його історію, здобутки та структуру майбутнім абітурієнтам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету провів їх територією навчального закладу, показуючи його родзинки – дивовижної краси ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.

Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Ще одну з найбільш затребуваних інформацій – особливості навчання на кафедрі військової підготовки і можливість отримання вищої військової освіти – представив її завідувач Анатолій Есаулов.

Наступний блок питань, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, – це спортивна та культурна база і організація дозвілля. Його презентували завідувачі кафедр – фізичного виховання Микола Костенко і культурології Ірина Майданюк. А про всі переваги студентського життя в НУБіП розповів голова Студентської організації університету Дмитро Кушпій.

Студенти-майбутні випускники коледжів зацікавилися перспективами продовження навчання і здобуття повної вищої освіти в нашому університеті. Випускники Рівненського коледжу, Мукачівського аграрного коледжу, Бобровицького фахового коледжу імені О.Майнової, Бережанського агротехнічного коледжу, Немішаєвського агротехнічного коледжу однозначно бажають пов’язати долю з НУБіП і отримати якісні знання. Ректор університету також згадав про досягнення випускників коледжів, які продовжили навчання у НУБіП України. Зокрема, випускниця нашого коледжу Віта Коваленко стала абсолютною переможницею ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Геодезія та землеустрій", студенти спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" Сорочук Роман та Лазарчук Віктор навчалися за програмою обміну у Польщі тощо.

При Міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП, яка діє у коледжі здобувають 128 "молодших спеціалісти" освітній ступінь бакалавра та магістра за спеціальностями "Облік і оподаткування", "Фінанси, банківська справа та кредит", "Інженерія програмного забезпечення", "Право".

Після загальноуніверситетського блоку гості отримали можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету чи навчально-наукового інституту, аби детальніше познайомитися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше. Молодь мала змогу познайомитись із спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту.

Зокрема, за спеціальностями економічного циклу, юридичного, технічного, циклу програмування відбудась трансляція та онлайн-консультування з економічним, землевпорядним, юридичним та інформаційних технологій факультетами НУБіП. Декани розповіли про спеціальності факультетів та матеріальну базу. Також розповіли про специфіку освітніх програм, які можна засвоїти у провідному університеті України. З цікавістю слухали випускники відділень коледжу розповіді в аудиторія коледжу 16, 48, 26, 62.

Бажаємо нашому університету залишатися у десятці кращих України, а нашим випускникам стати студентами престижного та потужного навчального закладу.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook