НУБіП України гостинно відкрив двері для майбутніх студентів - випускників технікумів та коледжів України

20 листопада 2020 року

20 листопада студенти та викладачі коледжу взяли участь у Дні відкритих дверей НУБіП України (в Онлайн режимі) для майбутніх студентів – випускників технікумів та коледжів України.

День відкритих дверей відбувся з використанням дистанційних технологій у вигляді відеоконференцій на платформі CiscoWebex, Facebook, Youtube тощо.

Учасників заходу зустрів привітальним словом ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету розповів майбутнім абітурієнтам про НУБіП, його історію, здобутки та структуру, провів їх територією навчального закладу, показуючи його родзинки – дивовижної краси ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.

Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Про отримання вищої військової освіти повідомив її завідувач Анатолій Есаулов, спортивну та культурну базу і організацію дозвілля презентували завідувачі кафедр – фізичного виховання Микола Костенко і культурології ІринаМайданюк, про всі переваги студентського життя розповів голова Студентської організації університету Дмитро Кушпій.

Післ язагальноуніверситетського блоку гості мали можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету чи навчально-наукового інституту, аби детальніше познайомитися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше.

Детально познайомившись з навчальним закладом, із спеціальностями, отримавши відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту, студенти коледжу ще більше утвердили свої наміри продовжувати навчання саме в НУБіП України.

Микола Демидюк, керівник Центру кар’єри та працевлаштування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook