Навчально-методична комісія факультету затвердила низку рукописів навчально-методичної літератури

19 листопада 2020 року

17 листопада п.р. відбулося чергове онлайн-засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини під головуванням проф. В.К. Костюка. До роботи засідання, крім членів комісії, були запрошені автори поданих для розгляду рукописів.


Було розглянуто рукописи підручників, навчальних посібників, методичних вказівок та робочих зошитів з різних дисциплін підготовки лікаря ветеринарної медицини, підготовлені до видання співробітниками кафедр акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин; анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка; біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого; ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька; терапії і клінічної діагностики; хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка факультету ветеринарної медицини та кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин факультету тваринництва і водних біоресурсів.
Загалом усі подані рукописи були рекомендовані до затвердження на засіданні Вченої ради факультету, окремі з них – з внесенням певних правок щодо змісту, назви чи обсягу.

Голова Навчально-методичної комісії, професор В.К. Костюк

Секретар Навчально-методичної комісії, доцент І.М. Деркач

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook