Святкування Міжнародного дня студента

18 листопада 2020 року

 

1Напевне, кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом та ностальгією. Справжня відчайдушна пора, купа невирішених справ, цікавих пропозицій, яскравих емоцій і ще й сесія до всього. А найочікуваніше свято – День студента.

Це час найсміливіших експериментів – у навчанні, зовнішності, поведінці. І, звичайно, ми пригадуємо, не так саме навчання, як власне перші серйозні «кроки дорослості» – студентський роман, випробування дружби, поїздки та подорожі за кордон, веселі посиденьки й кумедні випадки з життя-буття.

Ніхто не буде заперечувати, студентство – незвичайні люди. Адже лише студенти з різних куточків світу чудово знайдуть спільну мову, незважаючи на жодні мовні бар’єри. Особливо, коли йдеться про святкування дня солідарності, активності та єдності усіх, хто підгризає граніт науки – Міжнародного дня студентів.

234567

Звісно, це свято не пройшло повз ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». У приміщенні коледжу відбувалися розважальні заходи для студентів, які з піднесеним настроєм та великим задоволенням приймали участь у конкурсах, а також нагородження студентів грамотами за успіхи у навчанні, активну участь у громадському житті коледжу та з нагоди Міжнародного дня студента.

Дорогі наші студенти,
Бажаємо вам багато веселощів,
щасливих екзаменаційних квитків,
відсутності “хвостів”,
присутності стипендій,
а також – ніколи не сумувати,
студентські квитки не втрачати,
ім’я студента гордо носити
і найкращими традиціями
нашого коледжу дорожити!
Уляна ДУДКА,
викладач спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook