Викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища отримали Сертифікати за результатами проходження навчання, організованого представництвом Міжнародної організації праці (МОП) в Україні

2 листопада 2020 року
   Викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища доц. Марчишина Є.І. та доц. Білько Т.О. отримали Сертифікати за проходження навчання в серії онлайн-тренінгів, організованого представництвом Міжнародної організації праці (МОП) в Україні. Навчання проводилось з міжнародних і європейських стандартів з питань праці в рамках Проєкту ЄС-МОП (EU-ILO Project in Ukraine) «НА ШЛЯХУ ДО БЕЗПЕЧНОЇ, ЗДОРОВОЇ ТА ЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ В УКРАЇНІ» за 32- годинною програмою.
    Після завершення навчання викладачі успішно пройшли тестування за такими модулями:
Трудові відносини;
Робочий час;
Неповна зайнятість;
Дистанційна робота.
   За результатами тестування доц. Білько Т.О. та доц. Марчишина Є.І. отримали сертифікати.
Менеджер Проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» Антоніу Сантуш (António Santos) привітав учасників навчання-тренінгу з успішним тестуванням та отриманням сертифікатів.
   Учасники онлайн-тренінгу розглядали та обговорювали конкретні ситуації щодо встановлення трудових відносин між роботодавцем та працівниками в Україні. МОП закликає держави-члени розробити та застосовувати національну політику, спрямовану на гарантування ефективного захисту працівників, які виконують роботу в умовах трудових відносин.


Євгенія Марчишина, доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook