ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ БОРИСА ОЛІЙНИКА

22 жовтня 2020 року

     Четвер. 22 жовтня. За вікном тихий надвечірок, осінь щедро встеляє землю пожовклим листям, а в коледжі, не дивлячись на дистанційну форму навчання, зібралися прихильники поетичних творів, щоправда – онлайн. Проте, навіть такий формат заходу не завадив традиційному чаюванню зі смаколиками.

       Літературний вечір, присвячений пам’яті Бориса Олійника, зібрав поціновувачів української поезії: співробітників і студентів коледжу. Малахова Дінана, викладач української мови та літератури, ознайомила присутніх з життєвим і творчим шляхом поета. Студенти Скрипченко Володимир, Беліменко Вікторія, Бушак Крістіна, Дерека Людмила читали твори Б.Олійника, які не втратили актуальності й сьогодні.

      Крім того, улюблені поетичні твори читали Сівак Данил, Лозицька Яна, Черненька Валерія, Стець Даніел, Стець Катаріна, власну поезію декламував Мішок Роман. Приємно, що Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи, Кисла Ольга, викладач української мови та літератури, Литвиненко Валерія, методист відділень, Короткіна Олена, культорганізатор, теж проявили неабиякі здібності в декламуванні української поезії.

       Завершували захід з бажанням зустрітися знову у чудовій компанії старих та нових друзів.
      Запрошуємо всіх долучатися до літературних вечорів як у якості слухачів, так і учасників! З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!
Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook