ІНОЗЕМНІ РАВЛИКИ ТА МІСЦЕВІ ОЛЕНІ

12 жовтня 2020 року

     Вся різноманітність життя нашої планети заключається в одному слові – біорізноманіття. Для кращого розуміння природи, яка нас оточує, навчальною програмою з дисципліни «Біологія» передбачено виїзне заняття на природі.

       Цього разу з біорізноманіттям на власні очі знайомилися студенти групи МН201 відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації спеціальності «Агроінженерія», які відвідали ліси й болота регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський». Під час екскурсії студенти побачили, як вирощують нестандартну для України сільськогосподарську продукцію, а саме равликів, як саме облаштоване господарство для вирощування диких тварин у природних умовах.

       Подорожуючи лісом, на власні очі мали змогу побачити благородних оленів, лань європейську, коней Пржевальського, косулю, диких баранів – муфлонів, познайомитися з біорізноманіттям та значенням різних видів дерев, чагарників та трав'янистих рослин, знайти різні види грибів.

       Під час екскурсії студенти прослухали пізнавальну лекцію про значення боліт; дізналися, як правильно будувати та розміщувати синички й інші штучні гніздівлі для птахів; який вид жаб використовували як консервант для молока; також погодували крекерами лам та корів породи «Хай Ленд».
       Сповнені емоцій та, дещо стомлені, після обіду у лісовій альтанці всі дружньо повернулися додому.
 
 
Олександр Микула,
викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook