МИ – ЗА ЧИСТІ БЕРЕГИ!

14 вересня 2020 року

     Щороку у треті вихідні вересня світова екологічна спільнота організовує масштабні прибирання у рамках Міжнародного дня чистих берегів. Акція проводиться за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій. Захід започатковано у 1986 році і з кожним роком він набуває все більшої популярності.

       З цієї нагоди та для привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості громадян у всіх куточках України проводяться екологічні акції по прибиранню берегової зони річок, озер, морів. Щороку члени екологічного гуртка Ніжинського агротехнічного коледжу «Життя в стилі ЕКО» не стоять осторонь такої події. Цього року на боротьбу із сміттям вдовж берегової  лінії р. Остер вийшли студенти-першокурсники групи КН 201.

       Весело, завзято і швидко ми наповнили наші поліетиленові мішечки, залишивши після себе чистий берег р.Остер. А ще цікавий той факт, що при всій забрудненості та неповноводності річки, в ній ще є риба і рибалка, якого ми зустріли на березі продемонстрував свій трофей. Заради цього ми повинні берегти нашу рідну річку і пам’ятати, що іншої у нас нема!
       Робимо разом береги українських річок, озер та морів чистими!                 
Ірина Савченко, керівник екологічного гуртка «Життя в стилі ЕКО»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook