Зроблено перші кроки до здобуття знань першокурсниками

15 жовтня 2020 року

Зовсім небагато часу із-за карантинних заходів, пов’язаних з COVID-19, у цьому навчальному році першокурсникам вдалось перебувати в стінах коледжу, але за цей короткий період уже склались перші враження. І слід сказати – всі вони позитивні.

- За час навчання я зрозуміла, що саме цей навчальний заклад зробить з мене освіченого фахівця. Адже викладачі коледжу насправді надають необхідні знання, розкривають тонкощі майбутньої професії, готуючи до справжнього дорослого життя, - написала студентка групи №2 Ангеліна Батрак.

- Спочатку я думав, що в коледжі буде важко, але за перші тижні навчання зрозумів, що якщо слухати уважно викладачів, то ніяких проблем не буде, - поділився своїми думками студент групи №1 Шемет Данило.

- У коледжі у мене з’явилася велика родина друзів, викладачі нам стали дуже близькими. Я дуже задоволена, що тут навчаюся, - це слова Карпець Аліни з групи №1.

- Я знайшла багато нових друзів, з якими мені дуже класно, викладачі просто найкращі, дуже гарно і зрозуміло пояснюють. І, взагалі, цей коледж -найкращий. Ні краплі не шкодую, що прийшла вчитись сюди, - із захопленням сказала Бугайчук Аліна, група №3.

Приваблива територія коледжу, можливість займатися спортом, привітність викладачів, доброта студентів, комфортні умови проживання в гуртожитку – далеко неповний перелік вражень першокурсників.

- Креативні, амбіційні, дружні, вимогливі, розумні, - такі відгуки про новий набір студентів від викладачів.

То ж старт до здобуття знань відбувся з позитивом, значить буде успішним і фініш.

Ось такі вони, наші першокурсники:

Микола Демидюк, викладач циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook