Підвищуємо кваліфікацію на базі Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму

19 жовтня 2020 року

 

01З 12 по 19 жовтня 2020 року на базі  Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму проходили курси підвищення кваліфікації за навчальною програмою підвищення кваліфікації начальників та методистів навчальних та навчально-методичних відділів ВП НУБіП України.

Протягом тижня для методистів та керівного складу були прочитані лекції, які висвітлювали проблеми сучасної освітньої діяльності, використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі сучасного ЗВО, проблеми імплементації Закону «Про вищу освіту», про стандарти вищої освіти, інноваційні процеси, особливості організації навчального процесу для студентів сучасного ВНЗ, про академічну доброчесність та методи її перевірки, про розробку та реалізацію електронних навчальних курсів викладачами тощо.

11234568710111314

Слухачами семінарів окрім методистів ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», були представники усіх закладів, які входять до структури Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Виконання програм семінарів забезпечували професори, доценти Національного університету біоресурсів і природокористування України. Організатором курсів підвищення кваліфікації є  Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму (директор – Ковальова Олена Вікторівна).

Оксана ЛЕЩИШИН,
завідувачка навчально-методичного кабінету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook