СТАРОСТАТ першокурсників: вчимося працювати разом

19 жовтня 2020 року
   14 жовтня відбулося засідання старост першого курсу бакалаврату та магістратури механіко - технологічного факультету, основною метою якого був тренінг майбутньої діяльності лідерів академічних груп в організаційних заходах студентської спільноти. Варто відмітити, що це перші збори новообраних старост в поточному семестрі.


   На зустрічі обговорені питання відповідального ставлення молодих очільників до виконання обов’язків старости групи, уміння правильного нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу студентів, забезпечення моральних і етичних умов функціонування студентського середовища та співпрацю з куратором групи, деканатом, органами студентського самоврядування факультету і університету.

   Заступник декана, Ігор Сівак, окреслив завдання діяльності старост, під час дистанційного навчання, для освоєння дисциплін на електронній платформі університету та встановлення графіку он-лайн консультацій з викладачами всіх дисциплін поточного семестру, оскільки, консультації носять допоміжний, але необхідний характер якісного опанування знань. Наразі, всі першокурсники та студенти першого року навчання магістратури, зареєстровані в E-learn і мають доступ до всіх електронних курсів дисциплін. Отже, старости повинні контролювати активність участі студентів своїх груп у дистанційному навчальному процесі, стимулювати їх до вчасного виконання практичних та модульних робіт, разом з відповідальним за E-learn факультету, Віталієм Куркою, забезпечувати вирішення проблем комунікативного доступу.

   Старости обговорили різні ситуативні випадки дистанційного навчання, оцінки додаткової діяльності студентів, функціонування наукових гуртків факультету, спортивних секцій та творчих колективів університету, проживання у гуртожитку, розкладу дисциплін та якості проведення занять.
   В майбутньому, старостати будуть проходити дистанційно для старост всіх курсів одночасно, з використанням платформи Cisco Webex Meetings.

Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного факультету
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook