Дистанційні лекції англійською мовою студентам 2 курсу факультету ветеринарної медицини з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» продовжуються

17 жовтня 2020 року

На платформі Zoom 15 жовтня 2020 року була проведена лекція англійською мовою з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії», присвячена фізико-хімічним методам у біохімічних дослідженнях для студентів 8 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини (спеціальність «Ветеринарна медицина» - 211).


Лекція проводилася за використання презентацій електронного навчального курсу вказаної вище дисципліни як у формі традиційного представлення лекційного матеріалу із зосередженням уваги на окремих фізико-хімічних методах, так і на можливій стратегії біохімічних досліджень.
Після лекції засвоєння пройденого матеріалу студенти закріплювали вирішенням завдань та тестового контролю на практичних заняттях.


Корисним для студентів виявився розширений матеріал лекцій (включаючи презентації) та навчальний ресурс для виконання лабораторних і самостійних робіт разом з базою контрольних питань, завдань і тестів.
Поряд з цим студенти 11 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини (спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» - 212) також мали можливість продемонструвати рівень засвоєння навчального матеріалу на практичному занятті.

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook