Чемпіонату Києва з футболу: студентська збірна НУБіП впевнено перемогла команду університету фізичного виховання

13 жовтня 2020, 12:53

 12 вересня відбувся перший тур змагань Чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО. На стадіоні НУБіП України зустрілися команди НУФВСУ і збірна НУБіП України.

     Після зіграної напередодні гри Чемпіонату України Ю-19 з футболу проти команди Арсенал, де Любомир вирвав перемогу з рахунком 3:2, наші хлопці були готові продовжити свою переможну ходу.

     З самого початку гри тренерським штабом було обрано тактику гри на контратаках. З перших хвилин матчу наша команда психологічно налаштувалася на жорстку гру та дуже добре переходила від оборони до атаки. Вже до десятої хвилини поєдинку у збірної НУБіП України було 5 стовідсоткових моментів і лише відчайдушна гра голкіпера НУФВСУ не дозволила нашим хлопцям відкрити рахунок. Але на 14-й хвилині одна з багатьох атак нашої збірної призвела до того, що м`яч потрапив до Степана Клименка (ф-т землевпорядкування), який дуже технічно прибрав захисника суперника, прокинувши м`яч у штрафний майданчик і з лівої ноги влучно поцілив у правий нижній кут воріт НУФВСУТаким чином збірна НУБіП України повела у рахунку.

     Після забитого м’яча гра не змінилася. Наша команда продовжила використовувати швидкі атаки, при цьому дуже грамотно і впевнено граючи у захисті. І знову, на 27-й хвилині все той же Степан Клименко проявив високу індивідуальну майстерність. Отримавши м’яч у центрі поля, він обіграв 3-х захисників НУФВСУ і ввірвався у штрафний майданчик суперника, вийшовши сам на сам з воротарем і дуже вдало проштовхнув м`яч під ним.
     Після другого пропущеного голу команда НУФВСУ стала більш агресивно грати в атаці, і, на превеликий жаль, це призвело до взяття наших воріт. Перша половина гри закінчилася з рахунком 2:1 на користь збірної НУБіП України.

     Сценарій другого тайму практично не змінився. Наші хлопці продовжували натиск на ворота суперника, але команда НУФВСУ відчайдушно намагалася змінити перебіг подій. Гра точилася в середині поля, жодна з команд не давала шансу суперникові дістатися воріт. Хід поєдинку змінився лише тоді, коли на трибуни завітав ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко з головою Наглядової ради Миколою Томенком. Хлопці відчули підтримку керівництва і Валентин Овчарук (економічний ф-т) ще двічі влучив у ворота суперника, знищивши всі спроби НУФВСУ відігратися.
     Поєдинок завершився з рахунком 1:4 на користь збірної НУБіП України.

 

Вітаємо нашу студентську збірну з футболу з вдалим початком Чемпіонату!

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook