Досвід, який ми отримуємо самі

13 жовтня 2020 року

 

4На сьогоднішній час професія автомеханіка є однією з найбільш затребуваних. Це й не дивно, адже автотранспорт є практично на кожному підприємстві і в кожній родині, а необхідність його налагодження виникає досить часто.

З кожним роком автомобілі стають складніші, тому здійснювати їхнє обслуговування та ремонт не може будь-хто. Аби стати досвідченим майстром потрібен досвід, теоретичні знання і найголовніше – бажання навчатися та працювати.

123567

Студенти групи А-31М закріплюють свої знання з дисципліни «Автомобільні двигуни» на монтажно-демонтажній практиці, яка проводиться в новій лабораторії 106п «Автомобілі».

Хлопці мають можливість практично вивчати механізми і системи двигунів, використовуючи їх вузли і деталі. Перевірку технічного стану двигуна і регулювання проводять на повнокомплекному діючому автомобілі Renaut Megane.

Практиканти виконують основні технологічні процеси монтажно-демонтажних робіт, користуючись новим обладнанням, пристроями та спеціальним інструментом. Тут створені всі умови для виконання програми практики, від студентів вимагається лише самостійність і висока активність

Керівник практики Василь ФУРДЕЙ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook