Робоча група від НУБіП України взяла участь у Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2020

3 жовтня 2020, 9:12
 З 30 вересня по 03 жовтня 2020 року у місті Кропивницький проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2020» з польовою демонстрацією техніки та технологій.

     Вже стало доброю традицією участь у роботі виставки науково-педагогічних працівників НУБіП України. Відвідини такого масштабного заходу стали можливими завдяки запрошенню давнього партнера нашого закладу – ПАТ «Ельворті» («Червона зірка») та підтримці керівництва університету.
     У церемонії відкриття виставки прийняли участь міністр розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко, голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Назаренко, голова Ради федерації роботодавців України Дмитро Олійник, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, а також голова правління обласного об'єднання роботодавців Кіровоградської області Павло Штутман.
     Для участі у роботі виставки та представлення експозиції нашого університету була сформована робоча група, до якої увійшли:  доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олександр Лавріненко,   старший викладач кафедри надійності техніки Олександр Банний та  аспірант кафедри конструювання машин і обладнання Руслан Кульпін.

     Члени робочої групи розповіли відвідувачам виставки – майбутнім абітурієнтам НУБіП України та їхнім батькам – про освітні програми нашого університету, умови вступу та можливості реалізації своїх наукових, творчих і спортивних амбіцій в університеті.
     Не дивлячись на карантинні обмеження, окрім нашого університету на виставці були представлені експозиції 30 закладів вищої освіти України. Понад 400 компаній представляли свою продукцію. За попередніми підрахунками, за дні роботи виставки її відвідали більше 35 тисячі чоловік.
    За участь у організації та проведенні Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої виставки «AGROEXPO-2020» НУБіП України нагороджений подякою. Організатори висловили побажання щодо участі НУБіП у виставці наступного року.
Олександр Лавріненко, доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook