Фестиваль "Happy Time" - це можливість перезавантаження та переоцінки

6 жовтня 2020 року

     В професії психолога важливим є розвиток вмінь, поновлення знань та навичок. Фахівець має розуміти і вміти працювати з власними проблемами, а також періодично звертатися по допомогу до своїх колег в рамках проведення спільних навчань, семінарів-практикумів, майстер-класів та фестивалів.
     Вже стало доброю традицією викладачів кафедри та студентів-психологів долучатись до групи однодумців та наставників, тому 26 вересня ми стали учасниками 6-го міжнародного фестивалю т-ігор «Happy Time».
     Головними організаторами заходу були Світлана Ірхіна (кандидат психологічних наук, доцент, психолог, юрист, ігропрактик, автор Каталогу трансформаційних ігор) та Костянтин Галюк (автор першої запатентованої технології створення коучингових, психологічних, трансформаційних, освітніх і бізнес ігор, СЕО проекту WEBSMART center і компанії «Академія гри», автор коучингових і бізнес ігор). Відповідно до запиту клієнтів організаторами розроблено 6 видів ігор: коучингові, психологічні, бізнес-ігри, навчальні, економічні, ділові.
     На фестивалі було представлено 33 кращих автора, широкий вибір т-Ігор та 3 лінійки майстер-класів. Незмінною особливістю фестивалю є принцип «не ти вибираєш гру, а гра обирає тебе», адже таким чином підсвідомість дає підказку у вирішенні проблем, котрі турбують кожного учасника.

     Нам випала унікальна можливість взяти участь в іграх Влада Потебенка - коуча, спеціаліста по МАК з використанням метода шаблонів-матриць; ведучого гри «Фінансовий магніт», «Самооцінка. Від зручного до щасливого». В ході гри «Фінансовий магніт» ми «вивчали» 5-ть рівнів особистісних організацій:
   1. Психологія грошей. Визначення фінансового мислення. Виявлення блокуючих грошові надходження звичок, зміна і трансформація в нові навички. Торкається питань: що заважає, як з цим впоратися. Як не потрапляти в борги або як звідти вибратися. Що необхідно для поліпшення і розширення фінансового потоку, які конкретно кроки необхідно зробити. Результативні усвідомлення.
     2. Логіка грошей. Ясність і розуміння як бути в достатку, які закони діють для примноження коштів. Це відповіді як створити фінансовий захист, та вибудувати систему стабільно високого фінансового доходу.
    3. Грошові програми. Виявити і зрозуміти які грошові програми працюють на рівні підсвідомості. Визначення своїх основних творчих або руйнівних фінансових програм, отриманих від родової системи (генетики і епігенетики), від знань процесів історичних подій, від особистого досвіду проведення грошових операцій.
    4. Метафізика. Усвідомлення власної енергетичної фінансової сили та програмування фінансового примноження.
     5. Місія грошей. Розуміння призначення свого фінансового успіху та з’ясування феномену фінансового магнетизму в реальності.
    Неабиякого досвіду ми набули під час гри «Родове гніздо», яку проводила Людмила Малиновська - психолог, коуч, бізнес-тренер, автор арсеналу психологічних ігор та навчальних програм. Гра допомогла учасникам познайомитися зі своїми сімейними сценаріями і зрозуміти, як вони впливають на найважливіші сфери особистого життя; надала можливість краще зрозуміти себе і свої потреби через історію свого роду; послужила знайти і дізнатися ресурсні сімейні сценарії і патерни поведінки; знайти прихований ресурс свого роду та зрозуміти які сімейні сценарії допомагають, а які заважають бути щасливою людиною.


Ми дякуємо організаторам Фестивалю за чудову атмосферу, отримані інсайти, набуті знання, відкритість учасників та спікерів заходу. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!

 


Анна Дем’яненко,
студентка третього курсу
спеціальності «Психологія»;
Лариса Афанасенко,
доцент кафедри психології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook