Протягом минулої доби рятувальники Донеччині залучались до гасіння 135 пожеж, серед яких 114 – на відкритих територіях

28 вересня 2020 року
Донецька обл.

Не зважаючи на зниження температури повітря, на Донеччині триває найнебезпечніший пожежонебезпечний період. У зв’язку з цим, рятувальники щодня нагадують мешканцям регіону прості правила, які запобігають виникненню пожеж.

Протягом минулої доби на Донеччині виникло 135 пожеж, серед яких 114 – на відкритих територіях. Також, було ліквідовано 4 пожежі в екосистемах. У Добропільському та Бахмутському районах виникло 3 пожежі на сільськогосподарських угіддях, в результаті яких вогнем знищено стерню на площі 10,5 га. Крім того, на території Національного природного парку вогонь знищив 1 га лісової підстилки.

Також, протягом минулої доби підпорядкованими підрозділами було ліквідовано 4 пожежі у безпосередній близькості до лінії розмежування з тимчасово окупованою територією. Під час гасіння, від знищення вогняною стихією було врятовано 43 житлових будинки (20 – у смт Північне Торецької міської раді, 5 – у с. Травневе Бахмутського району, також при ліквідації пожежі сухої трави у с. Приморському врятовано 18 будинків).

Шановні громадяни, звертаємось до вас з проханням не нехтувати важливими правилами пожежної безпеки. Пам’ятайте, не дотримуючись простих рекомендацій рятувальників, ви ризикуєте не лише своїм життям та здоров’ям, ви створюєте серйозну загрозу для оточуючих, їхнього майна та навколишнього природного середовища. Будьте свідомими! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки.

 

ГУ ДСНС України у Донецькій області

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook