Вітання декана факультету Василя Шинкарука з нагоди Дня працівника освіти

2 жовтня 2020 року

Шановні колеги!


Вітаю Вас із нашим професійним святом ‒ Днем працівників освіти.
У цей святковий день висловлюю вам сердечну вдячність за Вашу працю, невтомний творчий пошук, самовідданість, педагогічну майстерність, життєву мудрість, знання, чуйність і сердечне тепло, що їх ви щедро віддаєте нашій молоді.
Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення й здійснення всіх мрій та задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві.
Переконаний, що спільними зусиллями ми вповні реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.
Бажаю усім міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, натхнення, рішучості, нових педагогічних звершень, особистого щастя і родинного тепла. Хай на благородному шляху ‒ шляху формування нового покоління ‒ Вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде для вас доля, обминають життєві негаразди, серце зігріває людська довіра та любов.
Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки, а успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо факультету, університету та рідної України!

З повагою
декан гуманітарно-педагогічного факультету                                           проф. Василь Шинкарук


День працівників освітиПривітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем працівників освіти
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook