Навчання з охорони праці посадових осіб ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка» та «Агрономічна дослідна станція»

30 вересня 2020 року
 З 21 по 25 вересня 2020 р. у відокремлених підрозділах НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» та «Агрономічна дослідна станція» проходило навчання з охорони праці посадових осіб господарств. Під час навчання вони набули знань із загальних питань з охорони праці, а саме Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку», Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил пожежної безпеки в України, правил надання домедичної допомоги, а також НПАОП 01.0-1.02-18 «Правила охорони праці у сільському господарстві».

   
   Основною формою навчання є самостійне вивчення питань охорони праці. Цьому сприяє «Посібник для самостійного навчання з охорони праці у схемах, таблицях і графіках» (К.: Видавничий центр НУБіП України. – 2014. – 132 с.), яким користувалися слухачі. Також було проведено лекційні заняття, під час яких завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України О.В. Войналович роз’яснив певні моменти працеохоронної діяльності у господарствах та відповів на численні запитання, що стосувалися організаційних аспектів охорони праці.
   25 вересня 2020 р. було проведено письмовий екзамен – знання посадових осіб господарств оцінювали члени постійно діючої комісії НУБіП України з перевірки знань з охорони праці, яку очолює проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України В.А. Ткачук. Всі посадові особи господарств, які пройшли навчання, отримали посвідчення Навчально-методичного центру з охорони праці НУБіП України.

Михайло Мотрич, доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook