Факультет ветеринарної медицини та ННІ неперервної освіти і туризму дистанційно підвищують кваліфікацію фахівців Держпродспоживслужби України

26 вересня 2020, 9:20

Факультет ветеринарної медицини спільно з ННІ неперервної освіти і туризм, забезпечуючи виконання плану державного замовлення з підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби України, продовжують навчання дистанційно – в онлайн-режимі.

Підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, відбувається згідно плану-графіку: з 21 вересня по 2 жовтня 2020 року, в online-режимі за активної співпраці факультету ветеринарної медицини та ННІ неперервної освіти і туризму. 
Слухачі потоку «Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби» підвищують кваліфікацію на платформі Webex з використанням корпоративного акаунту НУБіП України, що дає можливість в повному обсязі виконати навчальну програму.

Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації в перший тиждень включала наступні розділи:

Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки (декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський).

Аграрна політика в контексті сучасних реформ (директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова).

Освіта дорослих: реалізація освітніх програм та послуг в системі післядипломної освіти (професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Марія Кулаєць).


Державний контроль та нагляд за якістю ветеринарних імунобіологічних засобів (ВІЗ), що застосовуються в Україні. Роль державних інспекторів ветеринарної медицини в недопущенні несанкціонованого обігу в Україні ветеринарних препаратів (завідувач сектору науково-інформаційного забезпечення, стандартизації та забезпечення єдності вимірювань ДНКІБШМ Володимир Чумаченко).

Планування та організація здійснення основних протиепізоотичних заходів в Україні. Державних контроль за їх виконанням. Профілактика і заходи боротьби зі сказом в Україні, країнах СНД і світі (професор кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Віталій Недосєков).

Наступний цикл лекцій буде не менш цікавим та інформативним:

  • Засади та порядок здійснення державного контролю за харчовими продуктами та іншими об’єктами санітарних заходів. Повноваження та обов’язки державних інспекторів. Вимоги законодавства ЄС, України та Кодекс Аліментаріус, щодо безпечності та якості харчових продуктів.
  • Теоретичні аспекти системи НАССР. Підходи до практичного впровадження НАССР. Найбільш поширені невідповідності під час впровадження системи НАССР.

Слухачі підвищення кваліфікації після кожної лекції залишали схвальні відгуки і дякували науково-педагогічному колективу НУБіП за їхню працю та ті знання, які вони отримали.

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії,
відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook