Кількість першокурсниківспеціальності «Підприємництво, торгівля, та біржова діяльність» зросла удвічі

25 вересня 2020 року

      Вступна кампанія на спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в поточному році увінчалася «рясним врожаєм». Кількість студентів, які обрали цю спеціальність збільшилася удвічі проти минулого року. 42 абітурієнта 076 спеціальності урочисто склали Присягу першокурсника та вперше ступили в стіни Університету в якості студентів вишу.

Знайомство з керівництвом Національного університету біоресурсів і природокористування України, кураторами, викладачами – усі ці хвилюючі моменти, які залишаться яскравим спогадом на все життя.
 
 
  Після урочистостей на стадіоні, вчорашні школярі, а тепер вже студенти на чолі зі своїми кураторами продовжили роботу в стінах рідного 10-го корпусу. На зустріч завітав завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності д. е. н., професор М. М. Ільчук, який побажав студентам успішного навчання та яскравого, насиченого студентського життя. Куратори, к. е. н.  доц. Панкратова Л.Л. та к. е. н, доц. Кириченко А. В., продовжили спілкування з групами, ознайомили з організацією навчального процесу в Університеті, вручили залікові книги, тощо. Закінчилося знайомство екскурсією по території нашого славетного НУБіП.
 
 
 
 
Любов Панкратова,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook