Зустрічаємо студентів-першокурсників на базі 11 класів!

15 вересня 2020 року

15 вересня 2020 року – особливий день в житті молодих людей – юнаків та дівчат, які вирішили стати студентами ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

Початок навчального року для першокурсників на базі повної загальної середньої освіти в цьому році трохи «запізнився». Через карантин вступну кампанію було продовжено і початок навчального року відтерміновано.

На базі 11 класу до коледжу вступили 26 осіб: 6 – на спеціальність «Облік і оподаткування», 10 – на «Фінанси, банківська справа та страхування», 10 - на «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». До речі, «географія» вступників досить широка. До коледжу вступили абітурієнти з Хмельницької, Рівненської, Житомирської і, звісно, Київської областей. Для першокурсників було організовано зустріч з адміністрацією коледжу, класними керівниками груп.

Наталія Ільченко – директорка коледжу привітала першокурсників зі вступом до коледжу, ознайомила з історією навчального закладу, традиціями, кадровим складом, особливостями освітнього процесу в умовах карантину. Також наголосила на перевагах та перспективах навчання в коледжі, можливостями продовження навчання в НУБіП України на бакалаврських програмах.

Заступники директора Вікторія Сова та Андрій Сиротенко довели до відома студентів інформацію щодо сайту коледжу, графіка освітнього процесу, закріплення аудиторій, можливостей занять спортом та художньою самодіяльністю.

На зустрічі також були присутні завідувачі відділень Наталія Лісовська і Тетяна Семененко, класні керівники Тетяна Даль і Олена Куракіна, інженер з охорони праці Аліна Щербакова, яка провела інструктаж про дотримання протиепідемічних вимог в навчальних корпусах та гуртожитку.

Бажаємо студентам-першокурсникам легкого старту, успішного навчання та міцного здоров’я!


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook