Відкрита лекція доцента Чередніченко О.О.
9 вересня 2020 року на 6-й парі у читальній залі 9-го гуртожитку відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Чередніченко О.О. для студентів 4-го курсу спеціальності «Харчові технології» на тему «Персонал підприємства, продуктивність і оплата праці».
У ході лекції доцент Чередніченко О.О. розкрила поняття персоналу підприємства та розглянула його класифікації; сутність, показники та методи розрахунку продуктивності праці; системи оплати праці на підприємстві; основні засади організації преміювання персоналу підприємства. Усі поняття були розглянуті на прикладі підприємств харчової галузі.
Заняття було проведене на високому науковому й навчально-методичному рівні та одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм і широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.
Доцент
Тетяна Мірзоєва