Засідання круглого столу «Діджиталізація в управлінні освітнім процесом»

11 вересня 2020 року

11 вересня 2020 року на завершення тижня дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін відбулося засідання круглого столу викладачів та колег відділення програмування «Діджиталізація в управлінні освітнім процесом».

Під час засідання з доповіддю «Діджиталізація в Україні», виступила методист коледжу Людмила Володимирівна Балдич.

У доповіді на тему «Як ефективно використовувати Digital в управлінні освітнім процесом. Переваги електронного документообігу в закладі освіти» виступили: Василь Олексійович Панасюк, Євгеній Володимирович Масталярчук та Тетяна Григорівна Черняк. В доповідях було окреслено коло питань, які необхідно вивчити. 

Після запитань-відповідей та обговорення усіх питань голова циклової комісії Оксана Олексіївна Куделя  підвела підсумки проведення тижня дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін. Зокрема, були проведені всі заплановані заходи на відділенні - бесіда-повідомлення, хакатон, семінари, презентації, турніри, віртуальні екскурсії, майстер-класи,...

Також, вдалою була благодійна акція «Якщо не ти то хто», виручені кошти з якої за традицією будуть перераховані у Клеванську спеціальну школу-інтернат для дітей з вадами зору.

Викладачі відділення намагалися залучити якомога більше студентів до заходів тижня, адже проведення таких заходів розвиває інтерес студентів до вивчення дисциплін, творчу уяву, художній смак, навички змагання, логічне мислення, посилює пізнавальну мотивацію, підвищує інтерес до активної творчої та самостійної діяльності, формує навички самостійності та роботи в команді.

Гарним завершенням тижня програмування та інформаційних дисциплін, стало привітання завідувача відділення програмування Якимчук Ірини Олександрівни з професійним святом Днем програміста!

Дякуємо всім хто долучився до заходів впродовж цього тижня!

Оксана Куделя, голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін

  


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook