Хмельницька область: рятувальники приборкали пожежу житлового будинку, що виникла через спалювання сухої рослинності (ВІДЕО)

13 вересня 2020 року
Хмельницька обл.

12 вересня об 11:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Гуменці Кам’янець-Подільського району, що на Хмельниччині. Негайно на місце події було направлено чергові відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини з міста Кам’янець-Подільський, а також місцеву пожежну команду села Гуменці.

На момент прибуття рятувальників пожежа поширилась на площу 40 кв.м, існувала загроза поширення вогню на сусідні господарчі будівлі домоволодіння. Завдяки вправним діям вогнеборців ДСНС та бійців місцевої пожежної команди пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділів.

Займання вдалося ліквідувати об 11:57, врятувавши від нищівного вогню житловий будинок та господарчі споруди приватного домоволодіння.

Як з’ясувалось, загорілося внаслідок спалювання сухої рослинності поблизу будівель. Через вітер, жаринки залетіли під дах будинку, та почалася пожежа.

Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook